Zakład lakierniczy/blacharski - Kraków

Zwiń
X

• Filtr
  • Czas
  • Pokaż
Wyczyść wszystko
new posts
  • kblondi
    Classic
    • 2011
    • 8

Zamieszczone przez alfee

:shock: :shock: mnie nie prowokuje, za to wręcz przeciwnie - uspokaja jak wiem co przede mną na drodze jest (lub czego/kogo nie ma :twisted: )
    Mam to samo, jak jade bez Cb, czuje się jakbym był głuchy :wink:
  • tts
    Classic
    • 2010
    • 9

Witam,
    Poszukuję sprawdzonego zakładu lakierniczego/blacharskiego, w Krakowie. Potrzebuję zrobić poprawki lakiernicze i uzupełnić zabezpieczenie podwozia. Obawiam się też, że może być potrzebna interwencja blacharza.
    Czy możecie mi kogoś polecić, kto to zrobi solidnie i nie zedrze ze mnie?
    Z góry dziękuje za pomoc,

Komentarz

• Deo
      RS
      • 2009
      • 1729
      • Volkswagen
      • CRMB 2.0 TDI 150 KM

Poszło PW.
      Pozdrawiam,
      Grzesiek

Była: O2@MY07@BXE / O2FL@MY10@BXE
      Jest: O3@MY13@CHPA / B7@MY12@CFFB

Bartek "Dedon" 05.06.1988 - 07.08.2011[*]

Komentarz

• Skfarek
        RS
        • 2010
        • 4795
        • Octavia I (1U2)
        • AXR 1.9 TDI PD 101 KM

Sprawdzony przeze mnie i paru znajomych - Marek Partyka a dokładnie:

DM PARTYKA - BLACHARSTWO I LAKIERNICTWO SAMOCHODOWE, NAPRAWY POWYPADKOWE

ul. Winnicka 27a
        30-394 Kraków
        tel. 0-12 262-51-54
        fax 0-12 262-52-06

Z tym, że na wycenę robótek trzeba by do niego podjechać lub gdzieś się umówić, musi obejrzeć co ma zrobić i wtedy poda ci cenę.
        Moje MU: http://forum.octaviaclub.pl/viewtopi...=586830#586830
        6n leichtwagen: http://forum.octaviaclub.pl/viewtopi...=886072#886072
        Rozpórki, mocowania foteli: http://gorny-sport.pl/

Komentarz

• tts
          Classic
          • 2010
          • 9

Dziękuję, skorzystam jak zrobię z podwoziem. Niestety u Nich tego nie zrobię. Czy ktoś z forumowiczów orientuje się kto w Krakowie robi solidnie (i nie drogo ) z podwoziem?

Komentarz

• B_KRK
            Drive
            • 2009
            • 73

Zamieszczone przez tts
            Dziękuję, skorzystam jak zrobię z podwoziem. Niestety u Nich tego nie zrobię. Czy ktoś z forumowiczów orientuje się kto w Krakowie robi solidnie (i nie drogo ) z podwoziem?
            Podłączam się do pytania. Muszę progi i podwozie zabezpieczyć.
            bottomless red piggybank

Komentarz

• tts
              Classic
              • 2010
              • 9

Niestety nie udało mi się w Krk znaleźć sensownego zakładu, który poza "harataniem" podwozia do gołej blachy i popryskaniem go barankiem coś więcej zrobi dlatego też, kompleksowo podwozie zrobiłem w ASOA firmy Noxudol koło Dobczyc. Przy okazji wyklepali mi próg, który ktoś przy nieumiejętnym ponoszeniu auta wgiął... Na robotę dają 5 lat gwarancji. Jak trzeba to coś podklepią, prostują czy pospawają. Robota nie jest tania ale chyba warta swojej ceny. Oczywiście wszystko wyjdzie dopiero po czasie ale jeżeli ktoś chce sprawdzić jak robią, zapraszam na oględziny mojej Czeszki.
              Aha, tą cała technologię Noxudol i zakład koło Dobczyc polecają też na forach innych marek. Robiąc u nich, trzeba się przygotować na 3-4 dni bez auta.

Komentarz

• B_KRK
                Drive
                • 2009
                • 73

Zamieszczone przez tts
                Niestety nie udało mi się w Krk znaleźć sensownego zakładu, który poza "harataniem" podwozia do gołej blachy i popryskaniem go barankiem coś więcej zrobi dlatego też, kompleksowo podwozie zrobiłem w ASOA firmy Noxudol koło Dobczyc. Przy okazji wyklepali mi próg, który ktoś przy nieumiejętnym ponoszeniu auta wgiął... Na robotę dają 5 lat gwarancji. Jak trzeba to coś podklepią, prostują czy pospawają. Robota nie jest tania ale chyba warta swojej ceny. Oczywiście wszystko wyjdzie dopiero po czasie ale jeżeli ktoś chce sprawdzić jak robią, zapraszam na oględziny mojej Czeszki.
                Aha, tą cała technologię Noxudol i zakład koło Dobczyc polecają też na forach innych marek. Robiąc u nich, trzeba się przygotować na 3-4 dni bez auta.
                Cena?
                bottomless red piggybank

Komentarz

• tts
                  Classic
                  • 2010
                  • 9

Za kompleksowe zabezpieczenie Szkodnika wraz z profilami biora 850zl netto.

Komentarz

Pracuję...